вторник, 22 август 2017 г.

Сандали Касадей и обувки Прада

Тези сандали са невероятни за вечерни официални партита, на които бихте искали да направите голямо впечатление. Със своя 4 инчов ток /около десетина сантиметра/, тези обувки от семейството на стилето, са ги носили още момичетата от ABBA през далечните 70-те на двадесети век.

Сега те се завръщат отново, за да накарат всяка жена да се влюби в тях и лудо да ги пожелае. Както знаете обувките от типа стилето правят всеки женски крак невероятно секси, стига да може да ходи на тях. Освен това те ви карат да стъпвате леко и внимателно като газела. Лекият неутрален цвят и блестящите орнаменти по тях ги правят идеална лека лятна обувка, но не за всекидневието, за съжаление, а по-скоро за парти, тъй като височината на тока може да напрегне глезена и крака ви като цяло. Затова колкото и да са красиви, не се изкушавайте да ги носите по цял ден. Освен ако не сте мазохистка, все пак ще разберете защо след първото обуване и оставане с тях целия ден.

Все пак платформата, която се намира в предния край на Касадей 3004, ги прави по-удобни за носене от някой тип стилето, които не разполагат с такова подсилване на стъпалото, за да му донесат повече комфорт и да разпределят равномерно тежестта на тялото върху крака. Доколко може да се срещнат у нас не знам, но в онлайн магазините те са на блестящата цена от 1200 долара – висока цена, точно както са високи и те. И ако не сте съпруга на бизнесмен или известна бизнес дама, не знам дали биха ви се откъснали от сърцето тези парички, колкото и да са невероятно красиви. Но пък, както знаем, първата страст на жените, дори пред шоколада, са обувките.


Летни обувки от Прада

За този сезон дизайнерите на обувки заложиха на комфорта на женския крак и пуснаха на пазара сандали и обувки с ниски или равни подметки. Ще ви представим два модела на Прада, които ни направиха силно впечатление. Освен, че са изработени от високачествени материали /все пак името Прада има значение/, те са и невероятно удобни. И двата чифта сандали могат да бъдат носени по време на официално или неофициално събиране, като сандалите на платформа разбира се малко по-небрежния вариант и навяват мисли за море, безбрежна морска шир, крясък на чайки и онзи невероятен мирис на калий в ноздрите ни. Отново чудесна работа от Прада.
Черните кожени сандали са невероятно допълнение, както към спортния панталон, дънките или класическия панталон, или пък бизнес полата, така и към по небрежен тип рокля или панталон, но разбира се в тъмен тон или пък бели. Макар да са подходящи за почти всяка дреха, все пак те носят леко официален заряд и някакси не си ги представяме с нас на брега на морето. Така че може да ги оставите за града, докато стане време за така желаната и мечтана почивка и да скочите в сандалите на платформа, които са изработени и от лека коркова подметка, а горната част е изработена от лен, кожа и велур. Орнаментите допълват простотата и в същото време уникалността на обувката.
И ако може да спестите около хиляда долара, защото точно толкова струват и двата чифта, то тогава наистина може да се обявите за тяхната щастлива притежателка, следвайки максимата, че обувките са нещото, което се харесва на жените повече и от целувките на любимия мъж.

Няма коментари:

Публикуване на коментар